返回列表 新主題
(以下每題 20 金幣)
1. 我的出生地是?
2. 我最喜歡的飲品是?
3. 我最尊敬的日本藝人是?
4. 如果選擇移民, 我會選擇哪裡?
5. 我的中學是?
6. 我的 Facebook Username 是?
7. 我去過日本多少次?
8. 我一分鐘中文打字速度基準極速是?
9. 我在哪一個情緒下打字速度效率最高?
10. 萬一火災, 我第一時間會拿什麼東西走?

(以下每題 40 金幣)
11. 我的興趣是?
12. 我有多少年抽煙習慣?
13. 我有多高?
14. 最高峰我喝過多少罐啤酒?
15. 到達 18 歲之後我最常做的第一件事是?
16. 如果沒有什麼我就不能生活下去?
17. 我第一次真正接觸麻雀是多少歲的事情?
18. 我現時最常用的瀏覽器是?
19. 我在音樂方面有什麼特別技能?
20. 我創立永恆討論區的首要原因是?

滿 19 份「試卷」後開估 ...
全部不採用加分, 採用論壇轉賬功能, 將本人的金幣轉賬給答中的人 ...
一定要全部答完 XD

回覆 1# A. Akiyama

(以下每題 20 金幣)
1. 我的出生地是? 日本
2. 我最喜歡的飲品是? 可樂
3. 我最尊敬的日本藝人是? 松本人志
4. 如果選擇移民, 我會選擇哪裡? 加拿大
5. 我的中學是? 英華
6. 我的 Facebook Username 是? Akira Akiyama
7. 我去過日本多少次? 4
8. 我一分鐘中文打字速度基準極速是? 100
9. 我在哪一個情緒下打字速度效率最高? 嬲
10. 萬一火災, 我第一時間會拿什麼東西走? 屋企人合照

11. 我的興趣是? 打機
12. 我有多少年抽煙習慣? 你5食煙
13. 我有多高? 170
14. 最高峰我喝過多少罐啤酒? 半打
15. 到達 18 歲之後我最常做的第一件事是? 入賭場
16. 如果沒有什麼我就不能生活下去? 錢
17. 我第一次真正接觸麻雀是多少歲的事情? 4歲
18. 我現時最常用的瀏覽器是? CHROME
19. 我在音樂方面有什麼特別技能? 絕對音感
20. 我創立永恆討論區的首要原因是? 識朋友

原諒我既無知 = =秋山真係日本人=0=??
造型相冊http://profile.qooza.hk/GHforever為你打造專屬你的百變造型!!

原諒我既無知 = =秋山真係日本人=0=??
周星星 發表於 2011-11-24 18:18

先唔講你知, 以直覺答就得 ...
因為根本冇可能有人答中晒

唔答住 睇定d先

唔答住 睇定d先
hung 發表於 2011-11-24 21:22

答左既又唔知係咪答中 ...
基本上靠撞架啦 ...
全部唔同既都有可能 ...

答左既又唔知係咪答中 ...
基本上靠撞架啦 ...
全部唔同既都有可能 ...
A. Akiyama 發表於 2011-11-24 21:28

上網搵資料A__A

回覆 7# hung

咁容易俾你搵到咩 XD

識得幾條 ~

我的興趣是?
秒殺人!!
[attachimg]23474[/attachimg]

回覆 8# A. Akiyama

叫HS d人起你底-.-
[attachimg]23474[/attachimg]

冇咁得閒理-,- 睇佢平時都知-,-

真係有難度 ...
My Dream 言葉に出来ないだけなのに      My Dream 只是我沒把它說出口而已
誰でもいいからと傷つけて泣いた夜             說些什麼誰都可以做到啊之類的話卻深深傷了我
わかってほしいなんて思わないけど            雖然我也不奢望你能理解
描いた夢を信じきれない弱さに                   一直深信我計劃的微小夢想
ただ支配されてた                                   一定能實現的

我想答搞笑答案 -_- ...

等我挑戰一下,有d冇答因為唔識 / 唔記得=.=
1. 我的出生地是?香港
2. 我最喜歡的飲品是?咖啡
3. 我最尊敬的日本藝人是?松本人志
4. 如果選擇移民, 我會選擇哪裡?加拿大
5. 我的中學是?Youth College (Kowloon Bay)
6. 我的 Facebook Username 是?秋山 アキラ
7. 我去過日本多少次?1次= =?
8. 我一分鐘中文打字速度基準極速是?英文:打字速度: 364.8 鍵 / 分正確率: 94.9%
9. 我在哪一個情緒下打字速度效率最高?嬲
10. 萬一火災, 我第一時間會拿什麼東西走?

11. 我的興趣是?打麻雀
12. 我有多少年抽煙習慣?冇食煙
13. 我有多高?170cm
14. 最高峰我喝過多少罐啤酒?
15. 到達 18 歲之後我最常做的第一件事是?
16. 如果沒有什麼我就不能生活下去?
17. 我第一次真正接觸麻雀是多少歲的事情?
18. 我現時最常用的瀏覽器是?google
19. 我在音樂方面有什麼特別技能?絕對音感
20. 我創立永恆討論區的首要原因是?
前 MyOnlineHK 當時已經被一批發帖機入侵已經變得不似人形,而且由於版塊新帖偏向於 CSO (Counter-Strike Online),一眾班底亦相繼放棄論壇,轉而向一個新方向發展他們的論壇事業,加上同名論壇眾多,相信要發展和在搜尋榜取得第一頁的位置是很有難度,但很有挑戰性,剛好以 ove.hk 作域名的永恆討論區亦關閉了,就直接用這個名字。
My Dream 言葉に出来ないだけなのに      My Dream 只是我沒把它說出口而已
誰でもいいからと傷つけて泣いた夜             說些什麼誰都可以做到啊之類的話卻深深傷了我
わかってほしいなんて思わないけど            雖然我也不奢望你能理解
描いた夢を信じきれない弱さに                   一直深信我計劃的微小夢想
ただ支配されてた                                   一定能實現的

1. 我的出生地是? 香港
2. 我最喜歡的飲品是? 奶茶
3. 我最尊敬的日本藝人是? Фヨ⑦Уヨ⑦
4. 如果選擇移民, 我會選擇哪裡? 日本
5. 我的中學是? 不清楚
6. 我的 Facebook Username 是? 不清楚
7. 我去過日本多少次? 3
8. 我一分鐘中文打字速度基準極速是? 100
9. 我在哪一個情緒下打字速度效率最高? 冷靜
10. 萬一火災, 我第一時間會拿什麼東西走? 身份證明文件

11. 我的興趣是? 永恆討論區
12. 我有多少年抽煙習慣? 我相信你沒抽煙
13. 我有多高? 180
14. 最高峰我喝過多少罐啤酒? 3
15. 到達 18 歲之後我最常做的第一件事是? 考車牌
16. 如果沒有什麼我就不能生活下去? 金錢
17. 我第一次真正接觸麻雀是多少歲的事情? 10
18. 我現時最常用的瀏覽器是? FF
19. 我在音樂方面有什麼特別技能? 八級鋼琴
20. 我創立永恆討論區的首要原因是? 交友

等我挑戰一下,有d冇答因為唔識 / 唔記得=.=
1. 我的出生地是?香港
2. 我最喜歡的飲品是?咖啡
3. 我最尊敬 ...
H. Watanabe 發表於 2011-12-17 23:46

你很清楚嘛!

你很清楚嘛!
美雪 發表於 2012-5-30 23:12

唔講岩幾多, 亦都唔好低低自己既答案 ...

絕對音感???真???

絕對音感???真???
alan215606 發表於 2012-6-9 20:54

呢樣唔講