返回列表 新主題

以下圖片為3D效果

本帖隱藏的內容需要回覆才可以瀏覽

真的嗎??

有幾3D~

see see

有幾3D~
12525566 發表於 2012-9-24 16:35

這次是立體3D
之前是平面2D

3D 條j??

這次是立體3D
之前是平面2D
〝健↘ 發表於 2012-9-24 04:47 PM

哦~

3D 條j??
93400782 發表於 2012-9-24 18:13

可否當你這句為人身攻擊 ?

可否當你這句為人身攻擊 ?
〝健↘ 發表於 2012-9-24 19:34

我諗你gag錯 我係只條j 3D? 唔係3D條J
赤司<3

我諗你gag錯 我係只條j 3D? 唔係3D條J
93400782 發表於 2012-9-24 19:47

都係侮辱緊我既作品
唔好睇咪講,雖然我都知你打J打到上灑腦
但請你都唔好用呢D字眼黎侮辱我既作品OK ?

都係侮辱緊我既作品
唔好睇咪講,雖然我都知你打J打到上灑腦
但請你都唔好用呢D字眼黎 ...
〝健↘ 發表於 2012-9-24 21:28

咁樣又係侮辱你d作品-.-

我諗應該講 7 樣衰 核凸 個d先叫侮辱你 d "作品"     3D條j完全無含有侮辱成份

上什麼腦呢... ?  唔通每個講一次j 就代表上腦嫁喇咩

就算講j 都唔代表上腦  唔好睇係由你把口出 我從來無講過唔好睇 仲有 好似回復左先睇到 咁我點知令唔令?
赤司<3

我諗應該講 7 樣衰 核凸 個d先叫侮辱你 d "作品"     3D條j完全無含有侮辱成份

上什麼腦呢... ?  唔通每個講一次j 就代表上腦嫁喇咩

就算講j 都唔代表上腦  唔好睇係由你把口出 我從來無講過唔好睇 仲有 好似回復左先睇到 咁我點知令唔令?
93400782 發表於 2012-9-24 21:49

你一開始就話 3D條j ,呢一句字面上既語氣令我認為你係完全無尊重過人
而且
令我覺得你係果類係唔係都講粗口/淫野既小學雞
講返打J上腦呢件事,我係完全根據我係ETN D貼子到經常見你講打J呢D字眼

呢段唔洗我講,你睇返藍字果句就知咩事,4個字「態度問題」
我都大概知正常人未回復之前睇唔到張圖會諗D咩,但你所打既字我完全睇唔出係有經大腦思考後所打出黎

你一開始就話 3D條j ,呢一句字面上既語氣令我認為你係完全無尊重過人
而且令我覺得你係果類係唔 ...
〝健↘ 發表於 2012-9-24 23:14

唉 你鍾意點講就點講 既然你出動埋d 咁多色既字 我唔知點答你好

要扣金自便 慢用
赤司<3

唉 你鍾意點講就點講 既然你出動埋d 咁多色既字 我唔知點答你好

要扣金自便 慢用
93400782 發表於 2012-9-25 16:38

我幫D字分色係根據你既問題而對答返你既各種問題,OK?

我幫D字分色係根據你既問題而對答返你既各種問題,OK?
〝健↘ 發表於 2012-9-25 18:14

唔需要去到分色 我唔係眼殘

咁樣我係咪又要當你間接話我眼殘???  so sad

唔洗再嘈 我講過 要扣金自便
赤司<3

想睇@@

唔比人睇想點覆

食花生睇樓上兩位嘈@@

支持下lor...反正我願意看下

睇下有幾3D先