返回列表 新主題
動動腦 ...

邊方面邊度先-0-?
-
舊訊息應刪走再沒留憑證♥.
其實我共你去到最遠也只是友情(*‾︶‾*)
-

- -唔係好明你細佬講咩,好難答你,咩[你邊度嫁],唔明....

- -唔係好明你細佬講咩,好難答你,咩[你邊度嫁],唔明....
『鬼﹏小子︽』 發表於 2011-2-27 21:10

應該係細路先岩 ...

邊方面邊度先-0-?
蚊蚊公仔-v- 發表於 2011-2-27 20:58

大約好似問: 你有什麼來頭
之類 ...

-.-咁要睇佢咩語氣,同埋點解無啦啦有個細路問你==?你係咪想串佢- -?

廿八座大王阿俊

生生性性讀好書  今後再整多D SKIN比你地

另外希望你地支持論壇 多D推廣

廿八座大王阿俊
SJK 發表於 2011-2-27 21:20

大王=="....

我住你樓上嘅!

都唔錯 ... 霸氣都有 ...
如果想要多 D 又點? @@

俄系丫媽個仔xd
-
-

我諗我會答, 我喺你阿媽個肚出黎w (仲唔叫聲大佬? 想死呀? XD)

吾明你up乜;(
◆**|||"`°即使我不了解我自己,
但我了解我愛你。*°±╮

我諗我會答, 我喺你阿媽個肚出黎w (仲唔叫聲大佬? 想死呀? XD)
A. Akiyama 發表於 2011-3-1 19:47

正喎xd;吾錯吾錯;有俄壹半xd
-
-

吾明你up乜;(
pigpig1314520 發表於 2011-3-1 21:54

創意台只需要創意, 並沒有標準答案 ...
假如行緊街突然俾個迎頭相遇既細路仔問「你邊度架?」(黑社會口吻), 點樣答先不失自己霸氣 ...

A. Akiyama 發表於 2011-3-1 19:47

==E句正,我中意...

==E句正,我中意...
天使﹏曦 發表於 2011-3-2 21:47

調番轉頭, 個細路會 ... ?

- -爆粗,[你咩料啊,x你xxxxx.........]可能啦

- -爆粗,[你咩料啊,x你xxxxx.........]可能啦
天使﹏曦 發表於 2011-3-3 21:54

已經冇乜「力」嚕 ...
我今日開始喜歡用「力」字 ...

呢個力 = 講唔贏 ... 反駁唔到 ...

- -

評分人數