返回列表 新主題

話說琴日[[29/01]]夜晚八點,,

我成晚冇得用Whatsap,,
到今日我問個用IPhone買左永久Whatsap既人借泥整一整,
結果都唔係永久,,
只係加左一個月,,

過左幾個鐘,我又問另一個用IPhone,有永久Whatsap既整多次,,
結果又加多一個月,,

依家,,,到期既日期,,,2013-4-6 ((((本來係2013-2-7)))
有冇辦法整佢永久呀..?

其實比錢買唔係問題,
不過第一,點解Apple到一買就永久,Android就要一年一年咁比,
第二,點解明明個到期日都未到,就死要人買你個一年續用,經商手法好有問題囉.
第三,個八蚊雞咁雞,點解只可以係Play Store到用信用卡比?唔可以銀行過數,或者買儲值卡咁充值呢.

-.- 我未到期 睇黎都要轉用其他 (wechat line 個類

1. 佢地可能預見到 Android 總用家會多過 iPhone, 所以一開始就免費, 等客源谷死 Android 一邊, 再推收費。
2. 到到期果日先提你? 有幾多人會知道自己幾時到期呀?
3. 因為主流收費係信用卡或者 PayPal 呢類萬國通用, WhatsApp 唔係只係得香港地區, 佢總部係美國

有, 不過未試 + 唔想試

Android Whatsapp AC刪左佢
用Apple機重新整過個AC
永久

1. 佢地可能預見到 Android 總用家會多過 iPhone, 所以一開始就免費, 等客源谷死 Android 一邊, 再推收費。 ...
A. Akiyama 發表於 2013-1-31 08:49

七日前會提, 不過好多人都話
到左七日就已經send唔到野

七日前會提, 不過好多人都話
到左七日就已經send唔到野
戀雪乂希 發表於 2013-2-1 11:38

你參見一下你個論文既回覆, 你就明點解 7 日前就 Send 唔到野

我諗梗以後點www
-
舊訊息應刪走再沒留憑證♥.
其實我共你去到最遠也只是友情(*‾︶‾*)
-

我諗梗以後點www
蚊儿:> 發表於 2013-2-1 20:47

sor 永久

sor 永久
chylove01 發表於 2013-2-1 20:50

串咀
-
舊訊息應刪走再沒留憑證♥.
其實我共你去到最遠也只是友情(*‾︶‾*)
-

sor 永久
chylove01 發表於 2013-2-1 20:50

sor, 就黎永久