返回列表 新主題
首先, 有人話Whatsapp 玩收費, 的確冇錯
不過芳間話 25蚊 一個月

入正題
Whatsapp 收費, 本身冇問題.  不過由幾日前係朝早既電台到聽到話收費, 每年 0.99US (相對約 8HKD)
但係點解 ISO 比同樣價錢, 但係一世免費?

好, 就當係商家既合作, 商業理由.  佢地玩曬

不過, 點解我會睇到你官方到話"不收取費用"?
前言不對後語?
就當我係個小心既用家, 上網見到你話"不收取費用", 下網完, 話一年免費?!

唔講以上果一堆, 就當全部收費都係傳聞.  唔係傳聞什至確實係假[
Whatsapp點解咁多人用, 原因不明

其實當佢係隻Online Game咁計得唔得?
收月費, 商城.  兩樣邊樣好?我就話商城, 至起碼唔洗一定要用信用卡先玩到
除非你出到點數卡比我要啦 你會做先算

係手機App, 商城制度根本就成日有, Wed既就Facebook大把啦
之前巴哈先話有一個通訊App, 比錢買表情.  (角色表情)

你又唔係冇能力玩合作, 唔玩合作
兩位 Yahoo! 既人黎嘛?自己同 Yahoo! 合併玩 Wed Whatsapp 啦
廣告任你賣, 再唔係你玩埋 Skype 果行

以上只屬個人意見, 歡迎各位無聊時討論

是咁的, 好多 Full Version 既版本, 如果你係安裝 Free License, 你只可以用到佢一部份功能 ...
睇清楚可能係 Free Download (ONLY)

佢唔會直接在網站講 PRO License Version 同 Free License Version 差在邊度 ...
如果你好彩唔需要用到佢功能, 咁咪唔使錢囉 ...

問題就係你幾乎全部功能都需要用到, 咁你一定要比錢 (你對佢有依賴性)
同埋唔講 Full Version 差在邊度, 咁咪有更多人「中伏」下載囉

呢個都係一種手段

我5月20到期www
-
舊訊息應刪走再沒留憑證♥.
其實我共你去到最遠也只是友情(*‾︶‾*)
-

我5月20到期www
蚊儿:> 發表於 2013-2-1 20:43

我好似三月, 都係得閒試下個永久方法得唔得

我好似三月, 都係得閒試下個永久方法得唔得
戀雪乂希 發表於 2013-2-1 21:48

聽講有破解www
-
-

聽講有破解www
蚊儿:> 發表於 2013-2-2 14:58

ios就有

ios就有
戀雪乂希 發表於 2013-2-2 17:48

有人用note2話有破解.
-
-

有人用note2話有破解.
蚊儿:> 發表於 2013-2-2 21:12

佢得就全世界都得

佢得就全世界都得
戀雪乂希 發表於 2013-2-2 21:56

搵日試試先www
-
-

搵日試試先www
蚊儿:> 發表於 2013-2-2 21:59

係就話我知點整

係就話我知點整
戀雪乂希 發表於 2013-2-2 22:03

試完話你知www
-
-

試完話你知www
蚊儿:> 發表於 2013-2-2 22:03

怕你蠢唔識整

怕你蠢唔識整
戀雪乂希 發表於 2013-2-2 22:06

點會尼www
-
-

點會尼www
蚊儿:> 發表於 2013-2-2 22:09

你轉做1010咁簡單都唔識, 點會 XD

你轉做1010咁簡單都唔識, 點會 XD
戀雪乂希 發表於 2013-2-2 22:13

真系吾得-_-
-
-

真系吾得-_-
蚊儿:> 發表於 2013-2-2 22:13

你問題, 又話睇戲

你問題, 又話睇戲
戀雪乂希 發表於 2013-2-2 22:15

有咩睇.
樣既問題;ok?
-
-

有咩睇.
樣既問題;ok?
蚊儿:> 發表於 2013-2-2 22:15

你話事啦, 女人
唔係樣, 仲幾靚。腦問題姐

你話事啦, 女人
唔係樣, 仲幾靚。腦問題姐
戀雪乂希 發表於 2013-2-2 22:18

我想認我樣衰www
-
-

我想認我樣衰www
蚊儿:> 發表於 2013-2-2 22:19

係我面前冇可能認到樣衰
認蠢就有小小可能啦