返回列表 新主題
更新內容:
1. 由 36 個號碼改為 30 個號碼
2. 每期 100 注上限改為 500 注
3. 滿 153600 投注額時, 頭二三獎最低派彩加倍
4. 加入個人設定, 會員可選擇取消四獎, 五獎, 六獎, 七獎的派彩通知 (但不影響派彩)

開發中或預定開發功能:
1. 指定一鍵投注電腦票 (1, 2, 5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 注)
2. 同號碼多期購買 (1, 2, 3, 4, 5 期)
3. 心水號碼 / 運財號碼
4. 號碼分佈 (由於 1 至 12 期有 31 - 36 號, 因此該些期數不會計算在內)

買唔到電腦票?

買唔到電腦票?
戀雪乂希 發表於 7-2-2013 20:31

唔係
而係暫時仲係1注1注咁買電腦飛

買唔到電腦票?
戀雪乂希 發表於 2013-2-7 20:31

只係打算開多個功能, 等你可以揀一次過買幾多注, 唔使狂 F5 ...

我想講呢, 係我入到去出現錯誤囉

news
我都買盡啦

我想講呢, 係我入到去出現錯誤囉
戀雪乂希 發表於 2013-2-7 22:20

應該係個人設定果度出錯, 你再試試

應該係個人設定果度出錯, 你再試試
A. Akiyama 發表於 2013-2-8 00:16

依家冇事就唔好理囉
淨係叫我通知管理員, 白色畫面

電腦票點選1次500票??

電腦票點選1次500票??
tiffany 發表於 2013-2-8 11:29

預定開發功能

預定開發功能
A. Akiyama 發表於 2013-2-9 00:43

oic... 原來…睇下今晚有冇人中

oic... 原來…睇下今晚有冇人中
tiffany 發表於 2013-2-9 11:09

新記錄, 10000 ...
以往係 2136288 分 1, 而家係 593775 份 1 ...
加上以往買盡係 21362.88 分 1, 而家買盡係 1187.55 分 1 ... (相差約 20 倍)

新記錄, 10000 ...
以往係 2136288 分 1, 而家係 593775 份 1 ...
加上以往買盡係 21362.88 分 1, 而 ...
A. Akiyama 發表於 2013-2-9 14:33

等你出1次500注之後...我就買500注xd