返回列表 新主題
為更仿效香港六合彩制度, 本應在 45 個號碼以下只有頭獎至五獎關係, 本應在是次更新應清除六七獎派彩。
且考慮到投注額不足以支付全部派彩 (沒有特別獎金下), 但目的只在能支付全部派彩下還有特別獎金進帳即可。
本站幾經思量後決定或會作出以下更新:

1. 將六七獎獎派彩額調低一倍,最低派彩額調低一倍
2. 修正派彩數字問題
3. 取消二獎無人中時三獎派彩額為二獎比例
4. 頭二三獎的派彩均確定永久加算特別獎金 (與香港六合彩制度不同)

考慮到二獎有人中獎時, 三獎應該不止一注中, 所以派彩應不及二獎多的緣故。雖然六七獎派彩額少了, 但也變相頭二三獎獎金多了。
而且, 目前三獎派彩未試過派到最低派彩額。
此外, 本站將認真考慮複式投注功能, 與此同時將取消每期投注注數, 以提升中頭獎的機會。

順帶一提, 為慶祝論壇破 10,000 會員, 下期特別獎金會加 1,000,000 金幣。

回覆 11# A. Akiyama

嘻嘻。上多D就可以

今個月要過10000
tiffany 發表於 2013-3-1 21:24

你要過 10000 應該唔會好難

寫過幾次都失敗, 今次終於成功 ...
A. Akiyama 發表於 2013-3-1 21:16

今個月要過10000

方法的確5錯
tiffany 發表於 2013-3-1 21:06

寫過幾次都失敗, 今次終於成功 ...

而家唔再好似以前咁睇以往黎收人工 ...
等個個都唔上就以為可以收成幾千人工, 冇可能!
A. Akiyama 發表於 2013-3-1 19:05

方法的確5錯

放心bor...今個月刀會
tiffany 發表於 2013-3-1 18:26

而家唔再好似以前咁睇以往黎收人工 ...
等個個都唔上就以為可以收成幾千人工, 冇可能!

你上個月咁搏殺, 梗係高人工
A. Akiyama 發表於 2013-3-1 18:23

放心bor...今個月刀會

薪金
tiffany 發表於 2013-3-1 17:52

你上個月咁搏殺, 梗係高人工

咩 16000 蚊
A. Akiyama 發表於 2013-3-1 17:50

薪金

有萬六蚊
tiffany 發表於 2013-3-1 17:15

咩 16000 蚊