返回列表 新主題
終於夢想成真 ...
而且論壇金幣過左一百萬, 可以拎埋個百萬富翁勳章!

都係果句,恭喜恭喜

下個目標係真正既六合彩頭獎

下個目標係真正既六合彩頭獎
A. Akiyama 發表於 13-3-2013 22:52

目前你有幾多本玩真既六合彩

目前你有幾多本玩真既六合彩
伊安 發表於 2013-3-13 23:03

每期大約 $20 ...
但呢邊一期 $25000 ...

兩者機會率相差 20 倍, 再計埋每期相差 1250 倍 ...
個機率係論壇既 25000 倍 ...

我花左 6 期先中到一次頭獎, 即係話需要 150000 期先可以中到一次頭獎 ...
當每星期開 3 次六合彩, 即係需要 15000 個星期
一年有 52 個星期, 即係話我需要 289 年先可以中到頭獎
諗到呢度已經有 D 想喊 ...

唯一可以做既就係將自己既本提高至每期 $300 (大約每星期 $1000?)
咁我就可以在有生之年中一次頭獎 ...

congrades

每期大約 $20 ...
但呢邊一期 $25000 ...

兩者機會率相差 20 倍, 再計埋每期相差 1250 倍 ...
個機 ...
A. Akiyama 發表於 13-3-2013 23:31

嘩,我唔玩六合彩原因好簡單
六合彩係九成九輸既玩意

論壇玩就無乜所謂
但真玩我唔玩

六合彩係九成九輸既玩意

論壇玩就無乜所謂
但真玩我唔玩
伊安 發表於 2013-3-14 01:10

但, 基本上無論自己幾有錢都好 ...
都唔會每期放 300 落去玩真既六合彩, 因為有可能最終倒蝕 ...

六合彩係九成九輸既玩意

論壇玩就無乜所謂
但真玩我唔玩
伊安 發表於 2013-3-14 01:10

嘛嘛﹐
超碼唔怕有錢冇地方洗嘛
<iframe frameborder="0" scrolling="no" id="chat_embed" src="http://twitch.tv/chat/embed?channel=reguse_atles&popout_chat=true" height="500" width="350"></iframe>